Werkwijze

FISH! training

Mijn trainingsaanbod en coaching aanbod is gericht op effectiviteit van teams en organisaties. Coaching is altijd maatwerk toegespitst op de specifieke behoefte van de deelnemers.  De trainingen bevatten een standaardpakket maar ook daarvoor is maatwerk mogelijk.

De basis in de trainingen is theorie (vaak aangevuld met inspirerende filmpjes), maar de meeste tijd is gericht op het ‘doen’. Voor de deelnemers betekent dat onderling actief in gesprek gaan, cases, oefeningen en zelfreflectie.

Mijn kracht is de spiegel voorhouden en de juiste vragen stellen zodat de essentie van een probleem naar boven komt. De trainingen worden op een plezierige, energieke en pragmatische wijze gegeven.(o.a. door voorbeelden uit de praktijk.) Zo worden de belangrijkste doelen bereikt: inzicht, verbeteren van de vaardigheden van elke deelnemer én het verbinden van het team.

Ik werk samen met experts in hun vakgebied o.a. met Het Trainingsbureau, zodat wij de behoeften van onze opdrachtgevers perfect kunnen invullen. Hierdoor bouwen we samen concreet en doelgericht aan de gewenste resultaten.

Reviews

Hier lees je de ervaringen van de klanten.

Vragen over de training of coaching mogelijkheden?

Heb je vragen aan Alice van Zurk of wil je weten wat AtotZ HR voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via e-mail (alice@atotzhr.nl) of bel 06-52076993.

Contact

AtotZ HR
Alice van Zurk
Alphen aan den Rijn
Nederland

  T 06-52076993
  alice@atotzhr.nl

KvK 57955654
BTW NL0038148412

Literatuur

Overzicht van boeken over communicatie, teamwork, vergaderen, coachen die mij inspireren.