Reviews

Enige tijd geleden kwam ik met Alice in contact omdat ik op zoek was naar inspiratie voor onze medewerkers. Zelf was ik erg geïnspireerd geraakt door Fish! maar hoe ging ik dat nu eens omzetten naar een concrete zoekopdracht? Dat vond ik lastig. Toch kwam al snel de website van Alice naar boven in de zoekresultaten en werd ik meteen enthousiast na het lezen; dit was precies wat ik zocht. Het doel was om onze medewerkers met een leuke, positieve energizer bewuster en nog gemotiveerder te maken. Bewuster van het feit dat houding een keuze is en ook ze te laten meemaken hoe ze meer energie van hun werk kunnen krijgen, oa door wat ze zelf uitstralen.  De Fish! training bracht een stuk educatie en plezier, waardoor de medewerkers een positieve boost ontvingen. De medewerkers gingen naar huis met meer bewustzijn over hun eigen gedrag.Bovendien raakten zij nog meer gemotiveerd voor meer werkplezier.
Zoek je een leuke manier om je team te prikkelen, te enthousiasmeren door naar zichzelf te kijken en te zien wat het effect op anderen is? Schakel dan zeker Alice in voor de Fish! training!

Danielle Stenssen, YES! Kinderopvang

Alice van Zurk heeft bij ons bedrijf meerdere trainingen en bijeenkomsten gedaan. Alle medewerkers waren erg tevreden over haar aanpak en stijl. Ze ademt en straalt vertrouwen uit en is een spontane en gemakkelijk toegankelijke trainster. Mensen durven open en kwetsbaar bij haar te zijn door haar uitstralende en uitnodigende houding. Ze weet waar ze het over heeft en is een prettig mens. Wat zoek je nog meer in een goede trainster? Zou haar maar snel bellen.

Michel Hoogstraten, ZOMO

feedback deelnemer

Alice van Zurk heeft voor Gemeente Apeldoorn een inspirerende middag gezorgd. Haar neutrale houding, duidelijke communicatie, enthousiasme en flair maakt haar een goede FISH trainer!

Leontien Wapenaar, innovatie adviseur


Alice is a very open and approachable person who knows how to create the right atmosphere and set the right tone within a session. This really made our team day to a great success. She’s a very professional facilitator who managed to, even within the short period of time, let us get to know more about ourselves and about each other in a very playful and fun way. But also in a serious way by asking the right questions and daring to challenge us where needed. On short notice and with little insights, she really managed to create a tailor made session which was spot on. Well done!

Noelle van Gerwen, Global Launch Specialist

feedback deelnemer

Alice is prettig in de samenwerking. Ze stelt de juiste vragen en denkt goed mee wat er nodig is in de training die ze geeft. Ze stelt oefeningen voor, die aansluiten bij de trainingsvraag. Haar deskundigheid zet Alice in om anderen te laten groeien. Ze voelt een groepssfeer goed aan en kan positieve krachten benutten. Met haar gevoel voor humor stelt ze anderen op hun gemak en creëert een sfeer waarin prettig geleerd wordt.

Arjen Heemskerk, Centrum Jeugd en Gezin


Alice heeft een meerdaagse training gegeven aan de medewerkers van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. Door haar enthousiasme, kennis en kunde en inlevingsvermogen heeft ze een trainingssfeer kunnen creëren, die tot een maximale leeropbrengst heeft geleid. Petje af!  Ik kijk dus uit naar de volgende trainingsdagen.

Rudi Crombeen, Executive Manager 


De afgelopen jaren heb ik meerdere keren met Alice mogen samenwerken en ik kijk daar met veel plezier op terug. Alice is analytisch maar ook pragmatisch, scherp maar ook sensitief. Je kunt haar met een gerust hart een project of team toevertrouwen!

Yvonne Vredendaal-Tillemans, HR manager ad interim


Alice heeft voor mijn team Klantzaken een FISH!-energizer verzorgd en dat doet ze met veel enthousiasme. Ze brengt actie en beweging in een groep. Een mooie wisselwerking tussen haar energizer en de FISH!-film, waardoor ik terugkijk op een prima teambijeenkomst. En écht onderscheidend is haar flexibiliteit en doortastendheid: Ter illustratie … ons eerste contact was via social media op dinsdagavond, ons eerste telefoongesprek was donderdagochtend … en de FISH!-energizer heeft Alice op donderdagmiddag verzorgd! Snel schakelen en actie!

Marc Jaegers Teammanager Klantzaken Gemeente


Alice heeft op Golfbaan Naarderbos twee groepen de FISH! training gegeven. Haar enthousiasme, duidelijke maar vooral communicatie met een lach heeft onze groepen verbonden en versterkt. De ideeën en motivatie om onszelf naar een hoger plezier niveau te tillen hebben als resultaat dat wij iedere dag een “shot of joy” krijgen van onze keuken waardoor iedereen met een positieve energie de dag start. Fish! is blijven hangen en iedere maand werken wij een actiepunt uit. Bedankt! Het maakt verschil en dat blijft het doen.

Barbara Ploeger, Marketing Communicatie manager


Alice heeft een training DISC, communicatie en feedback aan onze organisatie gegeven. Alice steekt veel tijd in de voorbereiding en dat is terug te zien in haar trainingen. Alice is sterk in het achterhalen en benoemen van de probleemstelling van de organisatie. Ik vond het erg prettig om met haar samen te werken. Alice maakte tijdens de training energie los in de groep en heeft door het stellen van directe vragen medewerkers inzicht gegeven in hun eigen gedrag.

Kelly Schmitz, HR Officer


Alice is an enthusiastic, energizing trainer. In Quick FISH! Energizer workshops held for our department, she knows how to connect with the people and make it fun.

Marleen van Steeg, Veranderkundige, Learning&Development


Verrassend was vandaag de 123 oefening van Alice: binnen 3 minuten uit je comfortzone: subtiel en zo gemakkelijk. Mooie afwisselende presentatie. Met voor alle CEO’s, notarissen, advocaten een mooie tip gun jouw supporters van jouw kantoor eens een weekend jouw auto… hoe verrassend is dat…. waardering, respect, blijdschap en fun………..

Hetty Krijnen, ondernemer


Alice provided us a brief training on how to increase fun and productivity in a work environment. She demonstrates great capability in building rapport, is an expert in her field. I would love to continue working with her.

Robbert Bouman, ondernemer


Ik heb een jaar met Alice samengewerkt. Zij nam de leiding in ons HNW project. Alice is een echte teamplayer. Altijd een goed humeur en ze weet wat ze wil. We hadden geen makkelijk project. Haar HR en Coachingsvaardigheden kwamen zeer goed van pas. Ze luistert vooral heel goed naar anderen, wil graag leren en kan goed tegen kritiek. Ook als projectmanager is ze gegroeid en niet bang om haar stakeholders te managen. Ze geeft zeker niet op. Ook als het even niet mee zit

 Sidney van der Moot, projectleider


Alice is a hands-on, involved colleague who knows how to get things done. Her endless drive and energy inspires the people around her and lights up their spirits. She is a team player who is open to learn from and to teach others. I really enjoyed working with Alice for the project The New Way of Working and I am happy that even after our project, I can still count on her for her coaching and counseling skills.

Madeleine van Hasselt MBA, Director Latin America


Ik heb Alice ervaren als een bevlogen trainer. Zij weet op een integere persoonlijke wijze mensen meer inzicht te geven in hun eigen functioneren en motivatie. Daarnaast is zij in staat om mensen vanuit dat inzicht zich ook verder te laten ontwikkelen.

Hans Sterrenburg, Kantoordirecteur


Ik heb Alice leren kennen als een bevlogen projectmanager en coach. Als projectmanager was ze niet alleen bezig met de ‘harde’ kant van de integratie maar ook met de menselijke kant. Als coach wist ze mensen energie te geven en de veranderingen sneller te accepteren en vanuit eigen kracht verder te gaan.

Hans De Boef, Program Management Officer


Alice is een gedreven, enthousiaste en positief kritische collega. Ze is een mensgericht leidinggevende die collega’s weet te motiveren en commitment creëert. Ze is goed in het coachen en ontwikkelen van mensen. Bij klanten wint ze makkelijk vertrouwen.

Paulien Blanksma, HR Manager

Contact

AtotZ HR
Alice van Zurk
Alphen aan den Rijn
Nederland

  T 06-52076993
  alice@atotzhr.nl

KvK 57955654
BTW NL0038148412

Literatuur

Overzicht van boeken over communicatie, teamwork, vergaderen, coachen die mij inspireren.