Interim/project HR manager

‘Where intention goes, energy flows”

Ik ben een enthousiaste resultaatgerichte projectleider met affiniteit voor de groei en ontwikkeling van mensen. Altijd op zoek naar concrete manieren, tools (o.a. DISC) en structuren waarout of the box denkenmee ik meer uit mijn team en mijzelf kan halen.

Mijn werkervaring is breed. Ik heb oa ervaring als lijnmanager, projectmanager (o.a. HNW en Onboarding), coach en trainer. Hierdoor kan ik zaken op verschillende manieren bekijken.

Ik ben vertrouwd met een diversiteit aan HR tools. Sta open voor vernieuwende tools en inzichten. Als leidinggevende ben ik erg enthousiast over werken met DISC-methodiek. DISC geeft concrete handvatten om het beste uit teams te halen. Door te werken met deze methodiek zijn teams in staat effectiever te communiceren en te werken én de samenwerking te verbeteren. Na het invullen van vragenlijsten heb je per medewerker inzichtelijk wat zijn kwaliteiten zijn. Als team kan je hierdoor efficiënter en plezieriger samenwerken.

jongleren tijdens communicatie training vertrouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen aan Alice van Zurk of wil je weten wat AtotZ HR voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via e-mail (alice@atotzhr.nl) of bel 06-52076993.

Contact

AtotZ HR
Alice van Zurk
Alphen aan den Rijn
Nederland

  T 06-52076993
  alice@atotzhr.nl

KvK 57955654
BTW NL0038148412

Literatuur

Overzicht van boeken over communicatie, teamwork, vergaderen, coachen die mij inspireren.