Alice van Zurk

Where intention goes, energy flows. Where energy flows, life grows

Trainer Alice van Zurk

Wie is Alice van Zurk?

In het bedrijfsleven heb ik veel management, coaching en trainingswerkzaamheden verricht. Ik ben gefascineerd door: ontwikkeling van mensen, teams en organisatie. Thema’s in mijn trainingen zijn: communicatie, samenwerken, verbinden, gedrag, vertrouwen, leiderschap, veranderen en werkplezier.

Drijfveer

Tegenwoordig moet alles sneller, beter efficiënter, duurzamer en meer voor minder. Dit hoeft niet ten koste gaan van de creativiteit en het werkplezier van de medewerker. Bij mijn laatste werkgever miste ik bij veel collega’s werkplezier. Ik ben op zoek gegaan naar tools die een team en organisatie helpen weer in hun kracht te zetten om beter samen te werken en weer werkplezier te hebben. In 2013 heb ik AtotZ HR opgericht zodat ik met mijn passie aan de slag kan: “Mensen inspireren te doen waar ze energie van krijgen.” Ik ben een expert in DISC en FISH! en gebruik deze methodieken graag tijdens mijn trainingen of interim opdrachten.

Wat kan ik voor je betekenen?

De samenwerking loopt niet goed, er is miscommunicatie, er is wantrouwen in het team, er word veel geklaagd, men mist werkplezier, werkprocessen zijn niet efficient, de visie en kernwaarden worden niet nageleefd, de resultaten blijven achter. Dat terwijl je als leidinggevende weet dat de medewerkers over de juiste kwaliteiten beschikken, maar het komt er niet uit. Zonde van de verspilling, tijd om met het team aan de slag te gaan.

Contact?

Heb je vragen aan Alice van Zurk of wil je weten wat AtotZ HR voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact  op via e-mail (alice@atotzhr.nl) of bel 06-52076993.

Contact

AtotZ HR
Alice van Zurk
Alphen aan den Rijn
Nederland

  T 06-52076993
  alice@atotzhr.nl

KvK 57955654
BTW NL0038148412

Literatuur

Overzicht van boeken over communicatie, teamwork, vergaderen, coachen die mij inspireren.